Om oss

Enebakk legesenter ligger ved siden av biblioteket ved kommunehuset i Kirkebygden. Legesenteret er betjent med lege alle hverdager hele året. Det arbeider 8 fastleger og en turnuskandidat ved legesenteret og vi er fastlege for ca. 80% av innbyggerne i kommunen. Fra 1. januar 2003 overtok legene selv driften av legesenteret. Driften er derfor ikke lenger i kommunal regi, men legene leier lokaler og enkelte servicetjenester av kommunen.

Vi ønsker å være lett tilgjengelig for deg. Via vår SMS tjeneste kan du formidle dine ønsker til oss 24 timer i døgnet hvor enn du måtte befinne deg i verden. Vårt mål er å formidle kvalitetsmessige helsetjenester og god service til våre pasienter. Om du som pasient skulle registrere noen områder hvor vi ikke lykkes ber vi deg gi oss informasjon om dette slik at vi kan forbedre våre rutiner.

Pågangen på telefon er særlig stor de første to timene mandag morgen. Det er derfor mye lettere å komme fram på telefon utenom denne tiden. Det er viktig at telefonhenvendelser bare gjelder enkle ting, slik at det ikke blir unødig lang ventetid for andre som ringer legesenteret.

Legesenteret har blitt utvidet med blant annet et større og bedre venterom og en ekstra skiftestue. Legesenteret er modernisert utstyrsmessig slik at det er det mulig å ta 24 timers blodtrykksmåling, EKG (hjertekardiogram) og spirometri (pustemåling) som er integrert i pasientens datajournal. Det er ledig kapasitet på listene til våre fastleger.

 

 

 

Legetime:


Resept:


Andre henvendelser:


Bestill time via SMS:
Send til 2097:

ENEBAKK fødselsdato, ditt navn, grad av hast

F.eks: ENEBAKK 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

(Unngå sensitiv informasjon)

Kr. 6,- per mottatt melding.
Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.
NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer


Åpningstider:
Vi har åpent kl.0840-1200 og kl.1240-1530.

Telefonen har åpent kl.0815-1100 og kl.1240-1430

Lunsj mellom kl. 1200 og kl. 1240

Første onsdag i måneden åpner vi kl.1000 grunnet personalmøte.


Kontakt oss:
Enebakk Legesenter

Telefon: 64 92 35 00


Besøk oss:
Enebakk Legesenter
Prestegårdsveien 4
1912 Enebakk
Vis kart

HelseRespons et produkt fra WTW AS

 

Helserespons® is a Norwegian registered trademark in which WTW AS holds the sole ownership. Any and all use of Helserespons® for commercial purposes is strictly prohibited unless otherwise agreed in writing by WTW AS.